Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Behov hos medarbejdere med en Systemizer profil

Gennem de seneste mange år har der været fokus på virksomheders profiler hvad angår høj indikation på empati og den sociale bundlinje. Medarbejdere med høje scoringer på empati og indlevelse bliver anerkendt for deres bidrag og omstillingsparathed.

En person med en Systemiser profil kan opleve stress på arbejdet, hvis der er for mange udefra kommende krav om fleksibilitet eller ydre styring. En person med en Systemiser profil trives med at der bliver skabt en ramme og lavet en målsætning, og kan derfra bidrage med individuelt udviklede input.

En person med en Systemiser profil kan have temperament og er ofte lidenskabelig i sin faglige identitet og samtidig kan han eller hun virke lidt social tilbagetrukket eller komme til at gå lidt for tæt på andres grænser.

Vi finder personer med en Systemiser profil i alle firmaer i de forskellige afdelinger og arbejdsområder. I et firma som består af f.eks. salg, administration, udvikling, programmering, drift, vedligehold, forsikring, IT, HR etc. er det typisk specifikke afdelinger som har personer med en Systemiser profil ansat eller en specifik funktion i en generel afdeling.

Personer med en Systemiser profil er ofte innovative i deres tilgang til at løse kreative processer og har et strøg af genialitet. Men de kan være udfordret i at deltage i en kollektiv proces, som fordrer en høj grad af fleksibilitet under udvikling af et nyt produkt.

Medarbejdergruppen i enhver virksomhed består en af mange forskellige personligheder. Det skaber en mangfoldighed som giver styrke og ballast til helheden.