Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Kontakt os

Tag gerne kontakt til vores certificerede konsulenter for at høre nærmere om vores produkter.

Kirsten Callesen
Stifter og konsulent

Kirsten Callesen er stifter og konsulent i Systemizer. Hun har arbejdet med rådgivning, uddannelse og træning af ledere, specialister, psykologer og faglige nøglepersoner i private firmaer og offentlige institutioner de sidste 25 år. Hun har udviklet koncepter og strategier til brug for organisationer og virksomheder indenfor specialiseret læring.

Søren Obed Madsen
Konsulent

Søren Obed Madsen (PhD) er CEO i systemizer.dk. Han har arbejdet med rådgivning, uddannelse, strategier og analyser de sidste 20 år i både offentlige og private og non-profit organisationer. Han har arbejdet med medarbejdere, mellemledere og topledere med fokus på strategi, styring, forandringsprocesser og implementering.

Anders Michael Hansen
Konsulent

Anders Michael Hansen har arbejdet med teambuilding, organisatoriske læreprocesser, coaching, lederudvikling og personaleledelse i Danmark og internationalt.

Jens Carlsen
Konsulent

Jens Carlsen kommer med mange års erfaring fra internationale industrivirksomheder og har arbejdet som ledelsesrådgiver siden 2008. Han arbejder med coaching og udvikling af lederteams og har en særlig passion for at hjælpe projektledere med at skabe ægte begejstring i deres projekter.