Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Kontakt os

Tag gerne kontakt til vores certificerede konsulenter for at høre nærmere om vores produkter.

Peter Dyhr
Partner (CEO)

Peter Dyhr er partner og CEO i Systemizer.biz. Han har arbejdet med coaching og rådgivning af ledere og specialister de sidste 25 år i både kreative og systemorienterede miljøer. Han har arbejdet med uddannelse, teambuilding, innovation, strategisk ledelse og lærende processer i organisationer over hele Europa.

Kirsten Callesen
Partner (CDO)

Kirsten Callesen er partner og CDO i Systemizer.biz. Hun har arbejdet med rådgivning, uddannelse og træning af ledere, specialister, psykologer og faglige nøglepersoner i private firmaer og offentlige institutioner de sidste 25 år. Hun har udviklet koncepter og strategier til brug for organisationer og virksomheder indenfor specialiseret læring.

Anders Michael Hansen
Konsulent

Anders Michael Hansen har arbejdet med teambuilding, organisatoriske læreprocesser, coaching, lederudvikling og personaleledelse i Danmark og internationalt.

Hans-Jørgen Knudsen
Konsulent

Hans-Jørgen Knudsen har siden 1990 arbejdet med formidling og gennemførelse af kommunikationsstrategier i virksomheder og organisationer. De seneste ti år har han specialiseret sig i ledelsesrådgivning og coaching inden for public affairs, ekstern finansiering og samarbejdsprocesser.

Søren Obed Madsen
Konsulent

Søren Obed Madsen (PhD) har arbejdet med rådgivning, uddannelse, strategier og analyser de sidste 15 år i både offentlige og private og non-profit organisationer. Han har arbejdet med medarbejdere, mellemledere og topledere med fokus på strategi, styring, forandringsprocesser og implementering.

Jens Carlsen
Konsulent

Jens Carlsen kommer med mange års erfaring fra internationale industrivirksomheder og har arbejdet som ledelsesrådgiver siden 2008. Han arbejder med coaching og udvikling af lederteams og har en særlig passion for at hjælpe projektledere med at skabe ægte begejstring i deres projekter.