Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Systemizere er vigtige at investere i

I lang tid har der været fokus på at få personer med en Systemizer profil til at passe ind på arbejdspladsen og der bliver – i mange firmaer – brugt megen negativ energi på at “holde styr” på disse medarbejdere eller lave “damage control” på arbejdspladsen, fordi de ikke spiller efter de samme regler, som alle andre.

Tænk, hvis arbejdspladsen i stedet blev indrettet til bedre at styrke personer med en Systemizer profil og samtidig brugte ressourcer på at uddanne kolleger og afdelingsledere, så medarbejdere med en Systemizer profil kunne trives og bruge deres evner optimalt til glæde for firmaet eller organisationen. Det vil få en meget positiv effekt på firmaets arbejdsmiljø og samlede resultat.

Som firma handler det om at tænke: Hvad kan vi gøre for at skabe de bedste rammer for vores mest kreative, produktive personer med en Systemizer profil, så deres energi går med at levere resultater og ikke med at overleve på arbejdspladsen? Hvad kan vi gøre, for at kolleger til personer med en Systemiser profil bliver klædt på til at samarbejde eller arbejde samme sted som personer med en Systemiser profil, med klare og tydelige forventninger til hinanden?

I Systemizer tilbyder vi forskellige ydelser, der kan hjælpe en arbejdsplads til at blive et godt sted for både personer med en Systemiser profil og alle andre medarbejdere.