Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Medarbejdere med en Systemizer profil

Parallelt med de fleste medarbejdere findes der en andel af medarbejdere, som besidder en specialist viden eller som foretrækker arbejdsopgaver, som skal løses individuelt. Disse medarbejdere vil ofte være personer med en Systemizer profil.

Personer med en Systemizer profil er mennesker, som udmærker sig ved en højere grad af kreativitet, innovation, organisationstalent eller “ud af boksen tænkning” end gennemsnittet og som kan være udfordrende at arbejde med eller som selv er udfordret arbejdsmæssigt.

De finder ofte deres egne veje gennem systemerne. De er ofte direkte i deres faglige budskaber, uden at overveje hvordan modtagerne reagerer følelsesmæssigt på budskabet. En person med en Systemizer profil løser opgaverne på en intelligent måde, som ikke nødvendigvis følger de gængse anvisninger.

Personer med en Systemizer profil kan være tiltrukket af både repetitivt arbejde, som bliver båret af arbejdsmæssige rutiner, men kan også være kreative og spontane i deres opgaveløsning. For alle denne type medarbejdere gælder det, at de selv vil have kontrol med deres arbejde og de har brug for ledere, som støtter deres arbejdsmæssige processer uden indblanding. De laver simpelthen deres egne systemer for næsten alle gøremål, både socialt, arbejdsmæssigt, personligt og relationelt.